PERSONAL HOSTING SERVICE - Personal Hosting Service is a small hospitality company, specializing in hosting and organizing holidays in Lapland Finland. Company provides Lappish luxury services.

[MISSÄ][OTA YHTEYTTÄ][TIETOSUOJALAUSUNTO][IN ENGLISH]

Personal Hosting Service (Henkilökohtainen emännöinti ja opastuspalvelu) on yhden naisen perustama vieraanvaraisuuspalveluita tuottava yritys.
Erikoistuen opastukseen ja emännöintiin, henkilökohtaisesti suunniteltuihin lomaviipymiin sekä pienten tapahtumien järjestämiseen ympärivuotisesti.
Yritys operoi pääasiallisesti Levin alueella Kittilässä, napapiirin yläpuolella Suomen Lapissa. Palveluja voi tilata maailmanlaajuisestikin.

Opas & Hosting palvelut
*
Concierge- ja hovimestaripalvelut
*
Lomasuunnitelu
*
Kosintayllätykset
*
Hääkoordinaattori
*
Syntymäpäiväjärjestelyt
*
Luontoelämykset

Hassu huskypiski

Yritys tarjoaa loma- ja tapahtumavalmistelut, järjestellen kaiken varaamisen ja laskuttamisen, kuljetukset, ohjelmapalvelut, catering- ym ruokailut, take away noudot, vuokravälineet, kauppaostokset, tervetuliaislahjat, paikallisen opastuksen sekä asiakkaan toiveiden mukaisen ohjelman laatimisen. Asiakas keskittyy viipymänsä aikana nauttimaan vapaa- ajastaan, varatuista palveluista ja ohjelmista. Housti huolehtii halutessa myös kaikesta aikatauluista joten kellon voit myös jättää kotiin. Lappilaista luksusta ja VIP palvelua.

Kaikki ohjelmat on toteutettu yhteistyössä parhaiden, korkealaatuisten sekä kestävien yhteistyökumppaneiden kanssa. Itse ohjelmat ovat aina yksityisiä juuri teidän seurueelle.

Personal Hosting Service pitää huolen että asiakkaan visio täydellisestä viipymästä on etusijalla koko ajan.

Toivotan tervetulleeksi asiakkaaksemme Leville niin perheet, ystäväporukat, pariskunnat, yritykset kuin yksittäiset matkailijatkin ympäri maailman.

SIJAINTI

Yritys toimii pääasiassa Levillä mutta olen tilattavissa haluamaanne kohteeseen missä tarvitsette palveluitani. Levi on Suomen suurin ympärivuotinen matkailukeskus. Levi sijaitsee Kittilän kunnassa, 160km napapiirin yläpuolella. Levillä yhdistyy luonto ja vilkas hiihtokeskus. Kaikille on jotakin. Vain yksi on Levi.

Leville on helppo tulla lentäen, Kittilän lentokenttä on vain 16km päässä Leviltä. Levikeskus on pieni mutta erittäin eloisa keskus useine ravintoloineen, kauppoineen ja putiikkeineen. Levillä on kaksi keilahallia ja elämyskylpylä. Tunnelma Levillä on turvallinen, välitön ja kansainvälinen. Asiakas täällä on meidän jokaisen asiakas ja me palveluntarjoajat pidämme sinusta huolta yhdessä.

Luonto on täällä lähellämme jokapuolella ja arvostamme sekä vaalimme sitä suuresti kun toteutamme upeita elämyksiä joita se mahdollistaa meille valtavasti ympäri vuoden. Me hengitämme täällä tutkitusti Maailman puhtainta ilmaa sekä vettäkin voit juoda suodaan useista järvistä ja joistamme.

Hiljaisuus, autenttisuus ja avara villi luonto on vain askelien päässä mökin oveltasi. Tule kokemaan tämä kaikki kanssamme!

Levi Ski Resort Logo

ABOUT ME (eli MIE =)

Johanna Joffe Partanen
Mie

Perustin yrityksen vuonna 2017. Olen Johanna ”Joffe” Partanen, kotoisin Savonlinnasta. Leville tulin 15 vuotta sitten ensin sesonkitöihin, sittemmin vakituisemmin työskennellen erilaisissa yrityksissä mm. ravintoloissa, safarifirmassa, Levin iglujen vastaanotossa & ravintolassa. Vaihtelevat työtehtävät ovat auttaneet kehittämään itseni moniosaajaksi erilaisissa ammateissa ja ympäristöissä, laadukas asiakaspalvelu kaiken keskiössä, jota olen tehnyt jo yli 20 vuotta. Lapissa olen viihtynyt erittäin hyvin, täällä on ihania asiakkaita, tilaa harrastaa ja ajatella.

”Jokainen asiakaskohtaaminen on minulle erittäin tärkeä. Tavoitteeni ja haluni on palvella jokainen asiakas persoonallisesti asiakkaan ja tilaisuuden luonteen mukaan parhaiten sovitetusti”

Tilaisuudet voivat sisältää mm. safareita ja luontoelämyksiä kertoen ympäristöstä ja luonnosta. Houstina pidän sydämellisesti huolen että pyrin ylittämään toiveenne. Johanna Joffe Partanen

Johanna Joffe Partanen

+358 50 531 3893

99130 Levi, Kittilä, Finland

joffe@personalhostingservice.fi

Joffes Service
y-tunnus: 2925087-1